cròniquesmini masculí

Crònica del mini B, CBS; 38 – CB Llívia Puigcerdà; 54

Ens va faltar l’últim període.

 

Jugadors: Marc, Denis, Ibai, Miguel, Ferran, Arnau, Hugo, Pau, Moha, Gerard i Jan.

El passat dissabte 21 de Maig el mini “B” del CB Solsona jugava l’últim partit a Solsona contra el bàsquet Llívia-Puigcerdà.

El partit va ser molt igualat amb petites avantatges pels visitants però sempre amb poca diferència, al final del penúltim període el resultat era 38-42, que ens donava esperances de poder remuntar el partit i emportar-nos la victòria, però no va poder ser, estàvem massa cansats i no vam saber jugar en equip i per això vam encaixar un 0-12 en el definitiu i últim període fent que suméssim una nova derrota.

Tot hi la derrota vam fer un bon partit, el mini “B” acabarà la temporada participant en el 3r torneig de Mini-Basquet del BF Viladecans que es disputarà aquest cap de setmana, esperem passar-ho molt be.