cròniquessenior masculí

Un petit resum de la temporada del 1er equip del Club Bàsquet Solsona

Roger Comas Aynés, capità del sènior del CB Solsona (CB Solsona)

El passat 8 de maig, el primer equip del Club Bàsquet Solsona va acabar la present lliga. Aquesta ha estat una temporada on l’equip ha anat de menys a més. L’equip ha finalitzat en una meritòria 6ena posició, d’una lliga de 16 equips. El balanç final de l’equip ha estat de 16 victòries i 14 derrotes, amb un balanç positiu pel que fa als punts (1.915 punts a favor contra 1.854 punts en contra.)

La temporada va començar amb la sorpresa que l’equip va queda enquadrat en el grup de Barcelona, on obligava l’equip a jugar molts partits a la ciutat de Barcelona, quan normalment, l’equip es desplaçava habitualment a les zones del Bages, Vallés Oriental i Occidental.

L’equip respecte el de l’any anterior, mantenia la base de jugadors, amb alguna incorporació i també alguna baixa. Tot i això, el bloc general es mantenia. Els primer tram de la temporada va ser complicat, on es van acumular més derrotes que victòries, degut en molts casos, a derrotes en els últims instants de partit. Aquest fet, va provocar que es perdessin més partits a casa dels previstos. Així doncs, es va acabar la primera volta amb un balanç negatiu: 7 victòries i 8 derrotes.

Tot i acabar la primera volta amb un balanç negatiu, cal dir que els últims 5 partits de la primera volta es van guanyar, amb la qual cosa manifesta el mal inici que va tenir l’equip al principi de la temporada.

La segona volta, va començar amb la visita del líder a casa, un equip que ha perdut únicament un partit en tota la temporada. L’equip va competir pràcticament tot el partit i va estar apunt de donar la sorpresa davant d’aquest sòlid equip. La resta de la segona volta ha estat en general molt bona, sobretot l’últim tram de la competició on l’equip va arribar encadenar fins a 7 victòries consecutives. El balanç d’aquesta segona volta ha estat molt positiu, amb 9 victòries i 6 derrotes. Cal destacar que en aquesta segona volta l’equip només ha perdut un partit a casa, davant del líder tal com s’ha comentat anteriorment.

En definitiva, gràcies a la dedicació del cos tècnic, l’esforç dels jugadors de l’equip juntament amb el reforç i ajuda d’alguns jugadors de l’equip junior, la temporada de l’equip ha estat molt bona. Esperem que l’any vinent, la trajectòria de l’equip sigui la de la segona volta, amb la qual cosa les aspiracions de l’equip segurament seran unes altres. Per acabar, l’equip finalitzarà la temporada amb un amistós al camp del Torà, on s’espera que l’equip pugui guanyar l’últim partit de la temporada.

Les fotografies són extretes dels reportatges que fa habitualment el fotògraf del club, el Lluís Closa