cròniquesesdevenimentsmini masculípremini

El Mini i Pre-mini van fer un molt bon paper al TIM Andorra 2016

El passat cap de setmana dos equips del CB Solsona van participar al Torneig Internacional del Tim Andorra, ens van representar el Pre-Mini “Mixt” i el Mini “Mixt”.

Del Pre-mini hi van participar: Arnau, Denis, Ferran, Unai, Miguel, Fanta, Abril, Joan, Jan i Abel. Els entrenadors van ser el Toni, Mateu i Cristina.

Del Mini hi van participar: Sebi, Adrià, Gerard Rodríguez, Gerard Espuga, Pablo, Ibai, Jan, Hugo, Marc, Pau, Pol i Ares. Els entrenadors vam ser el Moha i el Jordi.

El Pre-Mini va quedar 5è classificat en una lliga de 8 equips, tots els rivals eren de nivell A. Tots els partits els vam jugar al magnífic pavelló del Prat Gran de Escaldes.

El primer partit el vam jugar dissabte al mati contra el AE Badalones A, equip de nivell A-1 i actualment el 8è millor equip de tot Catalunya. El partit el vam dominar durant 35 minuts ja que guanyàvem de 10 punts però els últims 5 minuts no vam saber gestionar els nervis i se’ns va escapar la victòria per un ajustat 41-44 en contra.

El segon partit ja al dissabte a la tarda vam jugar contra el Pia Granollers, equip que va quedar campió del torneig, no vam tenir cap opció a competir el partit, eren superiors i els nostres jugadors estaven tocats anímicament per la dura derrota del primer partit, vam quedar 53-28 en contra.

Ja diumenge el pre-mini va aconseguir guanyar els dos partits, el primer vam jugar contra la Selecció d’Andorra A i vam guanyar 52- 22 en un partit que vam demostrat el nostre nivell.

Amb la fase prèvia de grups acabada ens jugàvem el partit pel 5e i 6e classificat contra la Salle Manresa, el partit va estar molt igualat fins al punt que va acabar en empat durant els 40 minuts de joc. En el prorroga els solsonins van jugar de forma fantàstica per aconseguir un gran victòria per 62-55.

Finalment acabem en 5ena posició en un nivell molt alt, fent un molt bon torneig i demostrant que aquest equip té molt nivell.

El Mini va quedar subcampió en una lliga de 8 equips on el nivell era similar al nostre, vam jugar al complex esportiu de Sant Julià de Loria on les pistes eren molt petites i això segurament va ser el pitjor del torneig.

El Dissabte al mati vam jugar el primer partit contra el CN Terrassa B, partit on ens va costar molt adaptar-nos a la pista, a la meitat de partit perdíem de 12 punts però vam reaccionar en una gran segona part sumant la primera victòria per 35-28.

A la tarda vam jugar contra el Montessori-Palau de Girona a diferència del primer vam sortir molt concentrats fent que el Montessori sempre anés per darrera en el marcador i sumant la segona victòria del torneig per un clar 46-28.

Ja diumenge ens jugàvem el pas a la final contra la Selecció d’Andorra B, va ser un partit de nervis, els solsonins vam fer un esforç físic molt gran per compensar l’alçada dels andorrans, el partit no es va decidir fins l’últim minut que vam saber gestionar millor les preses per aconseguir la tercera victòria per 38-35 i classificar-nos per la final.

A la tarda jugàvem la final contra el AE Minguella B, vam començar molt be el partit ja que dominàvem el temps del partit fins a la meitat de la final on guanyàvem per 7 punts de diferència, a la segona part ens va venir una baixada física que feia que el Minguella remuntés el partit i guanyés la final de forma justa per un 51-39 en contra.

Bon paper del Mini durant tot el torneig, voldria destacar el bon partit que vam fer contra el Montessori ja que vam jugar a passar-la i no ha botar fent que es veies un gran joc col·lectiu, si haguéssim jugat igual la final la guanyàvem però no tot va ser possible.

Els dos equips vam viure 3 dies magnífics en el millor torneig que haguem participat ja que a part dels partits vam saber a conviure tots junts i fer grup, també vam poder participar en algunes activitats com la de les competició de tir amb els concursos de two ball i el de triples, no vam tenir la sort de classificar cap jugador per una de les dos plaçes per la final dels concursos de tir, era molt difícil.

També vam tenir la sort de fer-nos unes fotos amb l’Audie Norris i el Victor Sada. A l’hotel vam poder gaudir de la piscina i el jacuzzi i de veure una pel·lícula tots junts, també vam poder divertir-nos a la sala de jocs. Va ser uns grans dies de convivència,ens ho hem passat super bé.

Volem donar les gràcies a l’organització del Tim Andorra pel bon tracte rebut, també agrair al personal de l’hotel Panorama la seva paciència i la seva ajuda.

Agrair de forma especial als nostres pares la seva implicació i els seus ànims amb els equips, sense ells aquesta experiència no forà possible, sou els millors pares.

I destacar als nostres 5 entrenadors la super feina realitzada aquests dies amb els nens, estem molt contents de la nostra participació en el TIM i del bon comportament dels nostres jugadors, sou uns autèntics cracks, ja tenim ganes de repetir l’any vinent.

Moltes gràcies a tots!!!