cròniquesjunior masculí

Crònica del júnior masculí, CBS: 56 – CE Sant Nicolau; 69

Ens vam sobrar els últims 6 minuts.

Jugadors: Gil, Davins, Carles, Xavi, Estany, Camps, Vila, Jaume, Èric i Marcel.

El passat dissabte 16 d’abril el Júnior masculí del CB Solsona afrontava l’últim partit de la lliga, el rival era el líder destacat amb només dues derrotes, el CE Sant Nicolau de Sabadell.

Vam començar el partit amb poc encert i perdent pilotes, fent que el Sant Nicolau s’escapés en el marcador, 4 a 17. Però un canvi defensiu ens va permetre recuperar pilotes i poder anotar en transició arribant al descans amb un ajustat 37 a 40 en contra. La segona part vam començar molt bé, defensivament érem millors, fent que a falta de 7 minuts tinguéssim el marcador a favor per 54 a 46, però els últims 7 minuts ens vam posar nerviosos amb l’actuació arbitral i també el desgast físic que es notava en els jugadors feia que els solsonins encaixéssim un parcial final de 3 a 23 i s’escapés un partit que ens mereixíem guanyar.

Aquest cap de setmana jugarem els dos últims partits de la temporada, el de dissabte juguem contra el Sant Pere de Terrassa i diumenge contra el club natació Terrassa, esperem acabar la temporada amb dos victòries.