cròniquesjunior masculí

Crònica del júnior masculí, CB Santpedor; 73 – CBS; 66

Ens van faltar 5 minuts més per remuntar.

 

Parcials: 18-6, 16-13, 16-18 i 23-29.

Jugadors: Gil, Davins, Eric, Xavi, Jaume, Carles, Vila i Marcel.

El passat diumenge 10 de març el júnior masculí del CB Solsona es desplaçava a Santpedor, jugàvem contra el 4rt classificat.

La primera part va començar molt malament amb un parcial de 22 a 6 en contra, vam sortir adormits i amb poca energia, el rival ens va dominar en tots els aspectes del joc durant la primera part, al final de la primera part van tenir una petita reacció ofensiva per deixar el marcador al descans 34-19 en contra.

Al començament de la segona part vam continuar tenir els mateixos problemes, no vam saber ser competitius en el 1×1, la diferència en el marcador 48 a 23 reflectia l’estat anímic dels solsonins. Vam canviar la defensa, ens vam posar a fer una pressió tota pista i vam començar a recuperar pilotes i a retallar la diferencia en el marcador, l’encert va millorar i vam posar-nos a 5 punts a falta de 2 minuts però el Santpedor va aconseguir tres rebots ofensius seguits fent que no ens donés temps a atacar i a reduir més les distàncies, fent que els solsonins suméssim una nova derrota.

Llàstima que la primera part va ser molt dolenta, vam perdre la batalla dels contraatacs i la dels rebots, la segona part vam treure orgull però la diferència era massa gran.

El pròxim partit el jugarem aquest dissabte a les 17:30 rebem al líder destacat de la lliga el CE Sant Nicolau de Sabadell, serà l’últim partit com a locals del júnior esperem donar la sorpresa.