cròniquesmini masculí

Crònica del mini masculí A, Nou bàsquet Olesa Negre; 49 – CBS; 55

 

9 VALENTS

 

Aquest cap de semana l’equip del Mini mixt A del CB SOLSONA va tenir doble sessió de partits. Dissabte matí enfront el Catalana Occident i diumenge matí a la difícil pista de l’Olesa.

Després del desgast patit en el partit de dissabte, van afrontar el partit del diumenge físicament i mentalment cansats, malgrat tot aquests “9 valents”, així els anomeno jo amb orgull, van ser capaços de posar l’energia i ganes suficients per plantar cara als d’Olesa.

Partit disputadíssim amb alternança contínua en el marcador, 4-6,6-8,9-8,7-6,6-3,7-7,11-4, 4-13.

L’equip local, molt agressiu amb defensa, aprofitava molt bé la pista petita que tenen per presionar contínuament.

Els solsonins van estar molt intensos tant en atac com en defensa. El nostre atac obert amb continus talls i bona circulació de pilota ens va permetre disposar de clares ocasions de cistella, 6 triples són mostra de la bona selección de tir que vam aconseguir.

Destacar aportació de tots els jugadors, tant en atac com en defensa, i donar les gràcies al jugador Ferran Cases, del mini B per estar sempre disposat a donar un cop de mà al mini A i demostrar, partit a partit, que cada vegada aporta més a equip.

Felicitats a l’equip per la gran temporada que esteu fent, és un orgull sortir els pavellons rebent elogis i felicitacions, tant dels entrenadors dels equips rivals, com els pares dels jugadors contraris…seguim ¡!!!…

Video dels instants finals

 


Cistella del mini A a casa de l’Olesa by @cbsolsona

 

Jaume Vantolra