cròniquesjunior masculí

Cròniques del júnior masculí: Doble derrota del júnior

El passat cap de setmana el júnior masculí del CB Solsona va afrontar dos partits a casa, el primer el dissabte a la tarda rebíem a la Salle Manresa, i el diumenge al mati rebíem al Sferic de Terrassa.

CBSolsona 47-60 Salle Manresa

Parcials: 15-9, 11-10, 7-23 i 14-18.

Jugadors: Gil, Davins 4, Eric 5, Marcel 6, Carles 6, Xavi 13, Jaume 2, Camps 7, Vila 3 i Estany 1.

En la primera part vam dominar el partit, el ritme era nostre, amb poques pèrdues de pilotes i amb una defensa solida, ofensivament ens va faltar una mica d’encert però gràcies a la defensa s’arribava al descans 26 a 19 a favor dels solsonins.

En la segona part vam començar a perdre moltes pilotes que permetien a la Salle anotar fàcilment ja que ens vam posar nerviosos per culpa de la pressió del rival, el parcial al tercer període va ser la clau del partit 7 a 23 en contra. Ja en l’últim període la falta d’encert no ens va permetre remuntar el partit, fent que el júnior sumés la primera derrota del cap de setmana.

CB Solsona 52-63 Sferic Terrassa

 

Parcials: 13-16, 15-13, 10-14 i 14-20.

Jugadors: Gil 2, Davins 4, Eric 7, Xavi 12, Marcel 11, Carles, Jaume 3, Camps 6, Vila 7 i Estany.

Des del principi vam sortir molt apagats defensivament fent que el Sferic s’escapés en el marcador 6 a 16, poc a poc els solsonins anàvem retallant diferencies per arribar al descans a només un punt del rival 28 a 29.

La segona part no vam saber posar-nos per davant en el marcador, no vam saber controlar el rebot hi això feia que el Sferic tornes a marxar en el marcador, ja en l’últim període no vam creure que es podia remuntar el partit i tornàvem a sumar la segona derrota del cap de setmana.

Aquestes dues derrotes han sigut un cop molt dur pel junior, ja que teníem l’objectiu de fer un bon partit a casa per seguir la línia ascendent que portàvem després del Carnaval i sobretot per què a casa no acabem de tenir un ritme constant i tenim masses alt i baixos en els partits de casa.

Ara tenim 3 setmanes sense partits per encarar el final de temporada ja que només ens queden 5 partit, seguirem treballant per trobar solucions per fer un bon final de temporada.