cadet masculícròniques

Crònica del cadet masculí, CB Igualada A; 90 – CBS; 40

Aquest dissabte, dia 12 de març el cadet masculí del CB Solsona ha jugat, contra el CB Igualada A, el partit corresponent a la primera jornada de la segona volta d’aquesta lliga regular. Els solsonins van realitzar un molt mal partit que va propiciar una derrota molt dolorosa i justa.

El partit va començar amb un desastrós inici per part del CB Solsona que errava tot el que intentava i donava moltes facilitats en defensa. Però el pitjor van ser les nombroses pilotes perdudes en l’intent de superar la pressió en tota la pista que exercia el rival, que permetia a l’Igualada anotar moltes cistelles fàcils, al contraatac, al llarg del parit. El primer període acabava amb un parcial de 31-14 en el marcador. El segon quart del matx feia intuir una recuperació de l’equip solsoní que va millorar bastant en defensa però que en atac seguia sense idees, propiciant un parcial de 8-8 i que permetia als visitants marxar al descans amb avantatge (39-22).

L’inici de la segona part seguia el mateix guió que el de l’inici del partit i un altra vegada, les pilotes perdudes i uns atacs molt fluixos, feien que el rival es distanciés molt més en el marcador fins al 65-31 al final del tercer quart. El partit arribava al seu final i estava més que decidit.

L’últim quart va ser una repetició del tercer amb un marcador molt desigualat que provocava que s’acabés amb un escandalós 90-40 favorable a l’equip igualadí.

En definitiva, segon partit nefast consecutiu del cadet masculí que provoca que el Solsona encara no s’hagi trobat amb la victòria en aquesta lliga.

Ànims i a seguir treballant!

Martí Prades

Jordi Vila