cròniquesjunior masculí

Crònica del júnior masculí, Creu Alta Sabadell; 72 – CBS; 77

Jugadors; Vilardell(13),M.Davins(8),C.Abella(7),J.Camps(7),J.Merino(5),M.Jané(27),M.Gil(2),E.Colell(8)

Aquest passat cap de setmana el Júnior del C.B.Solsona va disputar la 20ª jornada del campionat, tornàrem a jugar a fora; a Sabadell, però aquest cop contra un rival directe en la classificació: el Creu Alta Sabadell.

El partit va començar molt igualat, però un esforç en l’últim minut del primer quart va permetre als solsonins acabar amb un avantatge de +6. En el segona període el partit va seguir molt igualat, fet que va provocar que al descans estéssim només un punt per sobre (35-36).

A la represa el partit va seguir amb la mateixa dinàmica, tots dos equips estaven molt encertats ofensivament però amb clars errors defensius, al final del tercer període el resultat era de 52-55 a favor del Solsona. En l’últim quart vam saber jugar amb el cap clar i sense cometre molts errors ofensius per la precipitació, vam aconseguir no deixar escapar el partit en cap moment i assegurar-nos una victòria vital.