cròniquesjunior masculí

Crònica del júnior, CN Sabadell; 61- CBS; 64

 

34609213531-1439453073

Parcials: 8-13, 12-18, 18-7 i 23-26

Jugadors: Gil, Davins, Eric, Xavi, Jaume, Camps, Vila i Estany.

El passat dissabte 27 de Febrer el Júnior masculí del CB Solsona, es desplaçava a  Sabadell per jugar contra el segon classificat de la lliga, el CN Sabadell. El partit es presentava desigual per les nombroses baixes que teníem i per la dinàmica negativa que portàvem; 3 derrotes consecutives.

La primera part va estar igualada, els solsonins van sortir molt concentrats en gaire bé tots els aspectes del joc, sempre vam aconseguir anar per davant en el marcador, vam ser generosos en defensa i en atac això ens permetia arribar al descans amb un gran resultat 20-31.

La segona part vam començar precipitats en atac i amb poques idees ofensives, vam tardar 6 minuts per anotar la primera cistella, això feia que l’equip local igualés el marcador a 31. El partit va agafar una dinàmica d’intercanvi de cistelles fins l’últim període. En l’últim període la nostra defensa es va imposar a l’atac del Sabadell i en atac vam saber jugar amb molta intel·ligència, vam aconseguir un parcial d’1 a 13 a favor nostre en 5 minuts. Els últims minuts tres pilotes perdudes i l’encert del rival des de la línia de 3 punts va posar molta emoció al partit hi ha nosaltres ens va posar del nervis, però finalment gracies a uns tirs lliures anotats vam aconseguir que la victòria es decantés a favors nostre.

Gran canvi de mentalitat dels jugadors, vam fer el millor partit de la temporada contra un gran equip, tots els jugadors vam aportat en defensa i sobretot en atac, els 8 jugadors van anotar cosa que no havia passat durant la temporada, esperem que aquesta mentalitat la puguem tenir en els pròxims partits.

Aquesta la volem dedicar al Marc que per culpa de una lesió es perdrà el que queda de temporada, esperem que et recuperis i l’any vinent et tornem a veure per les pistes.

 

Ànims Marc!!!