cròniquesmini femení

Crònica del mini femeni, CB Rubí; 55 – CBS; 37 , partit guanyat per alineació indeguda

 


Parcials; 10-5 , 10-0 , 0-12 , 6-4 ; 4-6 , 5-4 , 10-2 , 10-4 )

Encaixonades

Abans de començar el partit, semblava que la lluita hauria de ser molt desigual. Ens enfrontàvem a unes jugadores físicament molt superiors a nosaltres. A més, la pista curta ens va fer sentir encaixonades i sense espais.

Poc a poc, però, ens vam anar sobreposant i vam posar el Rubí contra les cordes fins al 6è període. Certament, vam cometre errades de concentració en defensa i de precipitació en atac. Tanmateix, la sensació és que estem creixent, de manera molt completa, com a equip. Ens sentim fortes com a equip, i només som inferiors contra individualitats.

Cal destacar també la consolidació de puntuacions a favor per sobre de 35 punts.