equipsesdeveniments

Visita dels més petits al palau blaugrana

El passat diumenge 14 de febrer, esportistes del CB Solsona van anar a veure el partit de la lliga ACB entre el FC Barcelona i el Baloncesto Sevilla, on el Barça va fer gran partit anotant 108 punts, vam poder gaudir del bon joc blaugrana davant del Sevilla que no va tindre un bon partit.

A part de veure el partit, ens van regalar una samarreta a cada jugador i vam poder estar a pista veient l’escalfament a nomes uns metres dels cracks dels dos equips, també es van poder fer la foto amb tots els jugadors del Barça.

A part el Pol Viladrich va guanyar una pilota amb totes les firmes dels jugadors del Barça.

Ens ho vam passar molt bé, va ser una experiència única pels nens, tot això va ser possible gràcies a l’organització del Barça que ens va convidar i sobretot per l’ implicació dels pares que sempre estan ajudant al equip.

GRÀCIES PARES!!!