cròniquesjunior masculí

Crònica del júnior masculí; CB Navàs 61 – CBS; 49

Regalem el partit a la primera part.

 

Jugadors: Gil, Davins, Carles, Xavi, Jaume, Camps, Vila i Marc.

El passat dissabte 13 de Febrer el Júnior masculí del CB Solsona, tornava a disputar un partit de lliga després del descans de Carnaval, ens desplaçàvem a Navàs. La primera part va ser un desastre, el rival ens va superar en actitud, vam estar amb poca energia en tots els aspectes del joc, ens van superar en el rebot, en intensitat, en la concentració del joc i sobretot van ser millor que nosaltres en joc col·lectiu. Fent que el resultat al descans fora definitiu 42-20.

La segona part vam treure orgull, vam estar molt millor defensivament hi anàvem retallant distancies en el marcador, a falta de 5 minuts ens vam posar a 6 punts però les pilotes perdudes al final ens van deixar sense opcions de guanyar el partit.

Necessitem entrenar, ja que en les ultimes dos setmanes només em pogut fer un entrenament per poder tornar a competir ja que en els últims dos partits no ho hem fet.

El pròxim partit el dissabte dia 20 a les 19:15 al pavelló nou, rebem a la escola Pia de Sabadell, no ens podem permetre una altre partit com el de dissabte, esperem trencar la mala dinàmica que portem.