cròniquespremini

Crònica del premini, CBS;18 – Escola Joviat; 66

Jugadors: Marc B., Yassin, Roger, Jan, Andreu, Ivette, Arnau M., Arnau S., Marc C., Àlex, Jordi, Joan)

Parcials: 2-1 / 0-19/ 2-4 /0-14 / 3-8/ 2-7/ 2-9/ 7-4

El passat dissabte el premini es va estrenar com a equip local en la competició, i vàrem disputar el partit contra l’Escola Joviat. El joc va començar molt bé; vam sortir a pista amb moltes ganes, i vam aconseguir guanyar el primer quart per 2-1. Tanmateix, períodes com el segon (0-19), o el quart (0-14), van ampliar considerablement les distàncies en el marcador. A aquesta diferència van sumar-s’hi l’absència de rebots i les dificultats per atacar, juntament amb les errades sota cistella, i van acabar provocant el resultat final de 18-66.

Malgrat el marcador, voldríem destacar la última part del partit, on vam esforçar-nos en defensa i aprofitar-nos dels contraatacs fins a guanyar-la amb un parcial de 7-4.

Tanmateix, fent una crítica comparativa amb l’anterior partit disputat, volem reafirmar que estem millorant l’atac, i que cada vegada aconseguim fer més punts.