cròniquesmini femení

Crònica del mini femení, CB Puig-Reig; 28 – CBS; 31

Resutats dels parcials:  2-1 , 2-3 , 5-6 , 3-0 ; 6-0 , 4-9 , 0-8 , 6-4

Amb bon peu

Les petites del club van jugar un partit igualadíssim contra el Puig-Reig. Començava el partit amb intercanvi de punts constant i, després de dos parcials per a cada equip, arribàvem al descans amb desavantatge de només dos punts (12-10).
A la represa, el Puig-Reig es distanciava i agafava un màxim avantatge de vuit punts (18-10). Però aleshores les solsonines van saber treballar pacientment, movent la pilota fins a trobar les millors opcions per anotar. Poc a poc anàvem remuntant i ens col·locàvem cinc punts per sobre a falta de només sis minuts (22-27).
Molta emoció fins al final, amb opcions per als dos equips. Finalment, la balança es decantava a favor de les nostres jugadores.
Es tracta de la primera victòria oficial de l’equip, i això ens empeny a continuar treballant i millorant.