cròniquesjunior masculí

Crònica del júnior masculí, CBS; 55 – CB Santpedor; 64

Últim partit abans de Nadal del Júnior Masculí on anar a a remolc va ser la nostra sentència. Durant tot el partit els solsonins van anar per darrera del marcador, i quan agafaven una bona dinàmica, i aconseguien acostar-se, les pèrdues de pilota feien recuperar l’avantatge dels visitants, els quals a la mitja part ja havien col·locat 38 punts, una xifra que era impossible d’arribar per a nosaltres, però una bona defensa en la represa va aconseguir frenar l’atac dels rivals deixant-los en 64 punts al final del partit.

Així doncs una derrota del júnior que dona molt per reflexionar en aquestes festes de Nadal que han d’aconseguir acabar d’unir un equip que podría estar lluitant a la part alta de la classificació per el talent que té.

Resultat final: 55-64