cadet femenícròniques

Doble crònica del cadet femení, contra l’Artés i contra el Llívia

AUTOROBLES ARTES 92 – C. B. SOLSONA 41

Maria Pujol, Júlia Villaró, Laia Torra, Núria Algué, Estel Aymerich, Pat Camarero, Gemma Vendrell, Martina Marçal.

Parcials: 31-9, 19-9, 18-10, 17-13.

S’acaba la fase regular del campionat amb la disputa de dos partits: El primer a la pista de l’Artés, líder invicte i millor equip de la categoria, amb un altre nivell sobre la resta; ja en el primer quart van sentenciar el matx. Però a  partir d’aquí; les solsonines siguent conscients de no tenir cap opció; van anar de menys a més, oferint una imatge molt digna; fins i tot l’últim quart van dominar en atac; llàstima de l’encert que no les va acompanyar.

C. B. LLIVIA-PUIGCERDA 64 – C. B. SOLSONA 41

Maria Pujol, Laia Torra, Núria Algué, Estel Aymerich, Pat Camarero, Gemma Vendrell, Martina Marçal.

Parcials: 18-17, 14-11, 18-7, 14-6.

El segon partit disputat diumenge a Llívia; ha sigut el millor en diferència fins ara; sobretot els dos primers quarts on les solsonines s’han mostrat molt superiors. La manca d’encert en els tirs lliures (23 fallats en tot el partit); la permissibilitat arbitral en la dura defensa de les locals i el cansament en el tram final del partit, han decantat un marcador que de res reflecteix el que s’ha vist a la pista.

Un bon acabament d’aquesta fase prèvia que permet encarar una amb optimisme la següent; evidentment treballant i polint assignatures pendents que fan decantar els partits.