cròniquesinfantil femení

Crònica de l’infantil femení, CBS; 75 – Paidos Sallent; 28

ANAR SUMANT

Jugadores: Isis, Lali, Sara, Mar, Berta, Júlia, Laura, Maria, Andrea
A vegades és complicat fer millorar un equip, fer que se sentin dins un equip, fer que s’ho passin bé amb l’equip i el més difícil, fer que juguin com un equip. El passat dissabte dia 12, nou jugadores de l’infantil van xafar el parquet del pavelló de Solsona amb moltes ganes de demostrar que en conjunt saben jugar en equip.

El partit va començar amb molta força i moltes ganes, contant que allà vam perdre de quatre, les jugadores van posar molta motivació en el joc. Per una banda cal dir que vam perdre 48 pilotes, però que en vam recuperar 49, també cal dir que vam poder agafar 42 rebots dels quals 12 van ser de la Júlia, que va fer un partit molt positiu sumant a l’equip 26 punts. Per altra banda vam poder dur a terme la pressió defensiva, que ha costat moltes hores d’entrenament. Per últim felicitar a la Isis, la Lali, la Sara, la Mar, la Berta, la Júlia, la Laura, la Maria i l’Andrea pel seu increïble partit contra les segones.

Felicitats noies, us ho mereixeu!