cadet masculícròniques

Crònica del cadet masculí, ASFE Sant Fruitós B; 39 – CBS; 83

Avui, diumenge dia 13 de desembre, el cadet masculí del CB Solsona ha jugat, contra el ASFE Sant Fruitós B, el partit corresponent a la novena jornada de lliga. Els solsonins han realitzat un bon partit i s’han pogut endur la victòria per una àmplia diferència.

El començament del partit ha estat una mica fluix per part del solsonins i l’ASFE Sant Fruitós B ha aconseguit una lleugera avantatge que els visitants hem pogut capgirar al final del primer període (9-12). El segon quart ha estat molt millor que el primer, en tots els aspectes, gràcies a una bona defensa i un bon joc en atac que ens han permès distanciar-nos en el marcador, del rival (8-25), i arribar a la mitja part amb un 17-37. A la represa, els solsonins han tornat a sortir amb moltes ganes i una molt bona actitud que ha permès augmentar la diferència en el marcador gràcies a una molt bona pressió a tot el camp que permetia recuperar moltes pilotes. Això explica el resultat del final del tercer quart (29-61). La distància s’ha tornat a ampliar durant el transcurs de l’últim quart (39-83).

En definitiva, bon partit del cadet masculí que ens permet seguir invictes al capdavant de la classificació i d’aquesta manera proclamar-nos com a campions d’aquesta primera lligueta!

Nou de nou i… a seguir treballant!

Martí Prades

Jordi Vila