cadet masculícròniques

Crònica del cadet masculí, CBS; 64 – CB Navarcles; 46

Aquest, dissabte dia 28 de novembre, el cadet masculí del CB Solsona ha jugat, contra el CB Navarcles, el partit corresponent a la tercera jornada de la segona volta de la lliga. Els solsonins han fet un partit millorable en molts aspectes però tot i així s’han pogut endur la victòria per una àmplia diferència.

El començament del partit ha estat una mica fluix per part del solsonins i el Navarcles ha aconseguit una lleugera avantatge que els locals hem pogut capgirar al final del primer període (19-14). El segon quart ha estat molt millor que el primer gràcies a una bona defensa i un bon joc en atac que ens han permès distanciar-nos, en el marcador, del rival (18-10) i arribant a la mitja part amb un 37-24.

A la represa, el partit s’ha igualat davant del bloqueig en atac d’ambdós equips i el tercer període ha acabat amb un parcial de (10-8). Els solsonins s’han posat les piles en atac durant el darrer quart però han baixat el nivell defensiu. Això ha permès que el nombre de punts del rival també augmentés respecte els altres quarts (17-14) i això explica el resultat final del partit (64-46).

Cal destacar el pobre percentatge de tirs de tres dels solsonins en el partit (1/13) i l’altíssim nombre de pilotes perdudes (29). En definitiva, malgrat no ser un molt bon partit del cadet masculí, ens permet seguir invictes al capdavant de la classificació i ens deixa a un pas de guanyar la lliga!

Vuit de vuit i… a seguir treballant!

Martí Prades

Jordi Vila