cròniquesjunior masculí

Crònica del júnior masculí, Salle Manresa; 60 – CBS; 51

Regalem el partit en un final de partit amb molts errors.

 

Parcials: 6-6, 13-20, 16-5 i 25-20

Jugadors: Gil, Davins, Carles, Xavi, Jaume, Camps, Vila, Èric i Marcel.

El passat diumenge 22 de Novembre el Júnior masculí del CB Solsona afrontava la vuitena jornada de la lliga, ens desplaçàvem a Manresa per jugar contra la Salle, 3r classificat de la lliga.

La primera part va començar amb pocs punts per part dels dos equips, les defenses es van imposar als atacs, els solsonins vam saber passar la pressió rival i aprofita la bona circulació de pilota per anotar més fàcilment que el rival, arribant al descans amb un marcador a favor de 19 a 26.

A la segona part vam començar bloquejats ofensivament vam estar erràtics en les finalitzacions fent que la salle es poses per davant en el marcador però un bon parcial 0-8 en el inici de l’últim període feia que a falta de 5 minuts ens poséssim per davant 35 a 39. Però tot el que havíem fet be a la primera part en la pressió ho vam fer malament en els últims 5 minuts perdent moltes pilotes i fent que ells anotessin fàcilment, això sumat als 6 triples que van anotar la Salle en els últims 5 minuts provocava una nova derrota pels taronges.

Tenim la sensació que aquest partit l’hem perdut nosaltres i no l’han guanyat la Salle, vam caure en la trampa de les pressions a tota pista i no llegir les superioritats ofensives que teníem amb el rival, seguirem treballant per intentar minimitzar els nostres errors per aconseguir agafar una bona dinàmica de resultats.

Pròxim partit aquest dissabte a Solsona a les 19:15h contra el CN Terrassa.