cròniquessenior femení

Crònica del sénior femení, CB Artés; 45 – CB Solsona; 42

 

Cinquè partit de la temporada jugat a Artés on l’equip sènior femení va perdre per un marcador final de 45 a 42. Ha estat el millor partit que portem des de l’inici de temporada, on es van guanyar els tres primers quarts per acabar perdent en l’últim i de retruc el partit.

Els dos primers quarts van ser de domini solsoní on l’equip va poder agafar certes avantatges i on va desenvolupar un joc molt pràctic i efectiu, fent circulant la pilota i definint molt bé de cara a cistella. Els dos primers quarts es van acabar en un 19 a 26.

El tercer quart va continuar amb la dinàmica dels anteriors dos quarts, on el marcador va continuar sent favorable a les solsonines i sota el control nostre.

En l’últim quart un parcial de 9 a 2 desfavorable va fer que el marcador s’igualés. Es va arribar als últims dos minuts en un frec a frec on podria haver guanyat qualsevol dels dos equips, però va acabar caient pel costat de l’Artés, tot i tenir un últim llançament que podria haver-nos portat a la pròrroga.

Donar ànims i felicitar a les jugadores que van fer un partit molt complert.

 

Jordi Vila