cròniquesequipsesdeveniments

Acte de presentació dels equips del club

 

Aquest dissabte passat, 7 de novembre ,després del partit del primer equip, el Club Bàsquet Solsona va celebrar l’acte de presentació dels equips de la temporada 2015-2016. És acte cada any se celebra unes setmanes després de l’inici del nou curs, quan ja estan conformats tots els equips, amb l’idea que sigui una festa del bàsquet solsoní, on reuneixen tots els esportistes del club amb els familiars i amics.

La cerimònia de presentació es va iniciar amb una actuació de dansa urbana a càrrec de l’Escola de Dansa Solsona. Seguidament es van apagar els llums i es va iniciar el ritual de presentació de tots els esportistes del club, quan els diferents equips van anar sortint enfocats per un canó de llum.

L’ordre de sortida dels equips va ser el següent: ESCOLA DE BÀSQUET, PREMINI MIXT, MINI B MASCULÍ, MIN FEMENÍ, MINI A MIXT, INFANTIL FEMENÍ, INFANTIL MASCULÍ, CADET FEMENÍ, CADET MASCULÍ, JÚNIOR MASCULÍ, SÈNIOR FEMENÍ I SÈNIOR MASCULÍ

En acabar la presentació dels esportistes, cada equip va fer una breu demostració a la pista de les seves habilitats esportives:

 Escola: petit circuït habilitat pilota i acabament a cistella.

 Premini mixt: combinació entrades.

 Mini B masc.: partidet pares/nens.

 Mini femení: partidet pares/nens.

 Mini A mixt: 4*4.

 Infantil femení: 5*5

 Infantil masculí: 2*2 continuat+balanç defensiu.

 Cadet femení: 3*3 amb passar/tallar/ocupar espais.

 Cadet masculí: roda russa.

 Júnior masculí: treball de transició 3*2 continu.

 Sènior femení: 3*3

Els que havien finalitzat la seva demostració s’anaven fent les fotografies oficials d’equip, a càrrec d’en Lluís Closa, el fotògraf del club. L’acte va finalitzar amb la foto del cos tècnic i la fotografia global de família de la present temporada 2015-16 i amb el crit de guerra del club, amb tots els esportistes apilats al bell mig de la pista.

Galeries fotogràfiques:

http://www.cbsolsona.com/index.php/2015/11/08/imatges-de-la-presentacio-dels-equips-2015-2016/

http://www.cbsolsona.com/index.php/2015/11/08/festival-dimatges-de-la-festa-de-presentacio-del-cb-solsona-2015-16/