cròniquessenior femení

Crònica del sènior femení, CB Solsona; 45 – CB Sant Andreu; 53

Jornada 5

 

Quart partit de la temporada jugat a Solsona on l’equip sènior femení va perdre per un marcador final de 45 a 53.

Els primers dos quarts van ser jugats a un ritme molt alt i on les defenses es van imposar als atacs d’ambdós equips, on les nostres jugadores van poder guanyar els dos primers quarts per marcadors mol ajustats, deixant el resultat al descans amb un 22 a 19 favorable. Tot i així, es van fallar algunes cistelles fàcils que no van deixar escapar de més marge al marcador a l’equip solsoní.

El tercer quart va veure una davallada del joc de les noies que no van poder ajustar en tot el quart, i on la precipitació i els nervis ens van fer encaixar un parcial molt dolorós de 5 a 14.

Ja en el quart període i amb un ritme trepidant i constant es va veure un dels millors quarts de tota la temporada, amb empenta i molt de cor vam arribar a empatar el partit a manca de tres minuts, però el cansament ens va jugar una mala passada i no es va poder aconseguir la victòria.

Perdre aquest partit ha estat dolorós, ja que es podia haver guanyat bé, però ens han pesat molt totes les cistelles fàcils que no hem sabut materialitzar.

Continuarem treballant, la victòria ja és més a prop !!!

Jordi Vila