cròniquesjunior masculí

Crònica del Júnior masculí, CB Solsona; 62- CB Navàs; 54

Un gran defensa en el 3r període ens permet suma la 2n victòria.

 

Parcials: 20-21, 18-14, 13-2 i 11-17.

Jugadors: Gil, Davins, Carles, Xavi, Jaume, Vila, Marc, Èric i Marcel.

El passat dissabte 24 d’octubre el Júnior masculí del CB Solsona afrontava la quarta jornada de la lliga, el rival era el CB Navàs. La primera part va ser molt igualada amb poca diferencia en el marcador, ofensivament va ser una bona primera part, en defensa ens va falta concentració ja que les ajudes defensives sempre arribàvem tard i no vam tancar el rebot fent que els visitants tinguessin més opcions d’anotar, fent que el resultat a la mitja part fora de 38 a 35.

A la segona part vam sortir mes mentalitzats defensivament, vam dominar el nostre rebot i vam aconseguir para el seu millor jugador fent que ells tardessin 7 minuts en anotar la primera i única cistella del tercer període. En l’últim període vam seguir dominant gràcies a la defensa fent que a falta de tres minuts tinguéssim una bona diferencia en el marcador 61 a 40, però els solsonins van entrar en un estat de relaxació perdent moltes pilotes a la pressió rival i fent que en tan sols tres minuts retallessin la diferència fins al resultat final 62 a 54.

Bon partit en línies generals, la clau del partit es la defensa que vam mostrar en la segona part; en 17 minuts només ens van fer una cistella en joc i tres tirs lliures. Tindrem que intentar mantenir aquesta defensa durant més minuts per que no ens passi la remuntada del Navàs, ja que en els últims tres minuts vam encaixar 14 punts.

Pròxim partit aquest dissabte a les 13h ens desplacem a Sabadell per jugar contra l’escola Pia de Sabadell, esperem seguir en la bona dinàmica de resultats i millorar el nostre joc ofensiu.