cròniquessenior femení

Crònica del sènior femení, C.B. Cubelles; 55 – C.B. Solsona; 31

Tercer partit de la temporada jugat a la pista del Cubelles on l’equip sènior femení va perdre per un marcador final de 55 a 31.

El primer quart va començar molt bé per part de les nostres jugadores obrint un parcial favorable de 0 a 5, però a partir d’aquí una defensa pressionant a tota pista i les pèrdues de pilotes van fer que l’equip rival capgires el resultat amb un parcial de 14 a 0. El segon quart va ser més igualat però la manca d’encert del nostre tir exterior, no ens va donar la possibilitat anivellar el marcador tancant la primera part amb un 32 a 15.

El tercer quart va veure una millora del joc de les solsonines que van poder aguantar el ritme d’un equip molt físic i van tancar el tercer quart per un marcador de 16 a 12. Ja en el quart període i amb les nostres molt cansades (només vam presentar 7 jugadores), van resistir tancant l’últim quart per un 7 a 6.

Cal dir que va ser un partit molt dur i molt físic, i on el criteri arbitral no va jutjar de la mateixa manera a un equip i l’altre. Tot i així s’han de millorar alguns conceptes de joc i no perdre tanta quantitat de pilotes en zones crítiques.

Continuarem treballant i seguirem endavant !!!

Jordi Vila