cròniquesjunior masculí

Crònica del júnior masculí, Sferic Terrassa; 49 – CB Solsona; 51

 

El Júnior del CB Solsona va poder guanyar a la pista de l’SFERIC i així sumar la primera victòria, per 49-51. L’equip solsoní va començar concentrat i connectant bé entre els jugadors, tancant bé el rebot, sortint ràpid al contraatac i tancant bé el balanç defensiu. Des del primer moment que va anar per sobre el marcador, i en els últims dos minuts del primer quart va marcar un parcial de 0-10, deixant un 11-24 en el marcador. Al segon quart la diferència es va reduir a dos punts.

Al tercer quart la manca de comunicació i concentració va permetre a l’equip local situar-se 10 punt per sobre, però la insistència del Solsona i les seves ganes ens van fer empatar el partit a falta de dos minuts pel final. Va acabar sent un final molt intens i la victòria va perillar fins l’últim segon.

Aquest va ser el millor partit del CB Solsona en quant a joc ofensiu, trobant bones opcions de tir i avantatges davant la defensa rival. També vam saber sortir molt bé al contraatac en tot el partit, això com controlar el rebot, i mantenir un bon balanç defensiu durant.