cròniquesinfantil masculí

Crònica de l’infantil masculí, CB Solsona; 21 – Catalana Occident B de Manresa; 71

Jugadors: Joan, Jordi P, Ferran M, Ferran G, Jordi V, Roger, Guiu, Arnau, Dani, David V, Pol i Morat.

Dissabte passat vam jugar a casa contra un rival superior a nosaltres, ja des de l’inici vam començar per sota en el marcador on cometíem moltes errades a l’hora de passar degut a la pressió dels manresans. Això ens va fer mal amb cistelles fàcils del rival els quals van anar augmentant la diferència.

El principal error que vam fer a partir de mig partit va ser donar el partit per perdut i deixar de jugar amb les mateixes ganes de l’inici. Tot i les errades i mal joc, també vam fer algunes bones accions tan en atac com en defensa que hem d’intentar que partit a partit les millorem i ens surti millor el joc.

Ara toca seguir treballant als entrenaments amb més intensitat per preparar el pròxim partit a Manresa.