Bon partit però sense premi.

Parcials: 16-8, 16-19, 18-12 i 17-23.

Jugadors: Gil, Davins, Carles, Xavi, Jaume, Vila, Camps, Èric i Marcel.

El passat diumenge 4 d’octubre el Júnior masculí del CB Solsona es desplaçava a Igualada per començar una nova temporada, aquest any a nivell “A”.

Vam començar amb poca agressivitat en atac, a part fallàvem situacions de contraatac fàcils això feia que clarament el primer període sigués pels de la capital de la comarca de l’Anoia. En el segon període vam ser capaços de marcar nosaltres el ritme del partit, en l’1×1 érem millors i trèiem faltes al rival i provocant molt tirs lliures a favor nostre i retallant distancies en el marcador.

En el inici de la segona part vam sortir molt concentrats defensivament deixant al rival en només 2 punts en 5 minuts, gràcies a la intensitat defensiva vam aconseguir empatar el partit.

Però una desconnexió de concentració defensiva feia que ells posessin 4 triples en un 1 minut i que tinguessin una avantatge d’11 punts en l’últim període.

Ja en l’últim període ho vam provar tot per intentar remuntar el partit però la precipitació ofensiva que teníem ens va anular les poques possibilitats que teníem per remuntar el partit.

En general creiem que va ser un bon partit per part nostra però que per petits detalls se’ns va escapar la victòria, tocarà recuperar jugadors i treballar amb més ganes.

Pròxim partit aquest dissabte a les 19 h al pavelló de Solsona contra CB Vilatorrada, esperem sumar la primera victòria.