cadet masculícròniques

Crònica del CB Igualada 1; 61 – CB Solsona cadet masculí 62

Avui, dissabte dia 3 d’octubre, el cadet masculí del CB Solsona s’ha desplaçat a Igualada per tal de disputar el primer partit de la temporada. Els solsonins hem començat amb una bona defensa, però erronis en el tir. Això s’ha vist reflectit al marcador al final del primer període (15-10). Aquesta dinàmica s’ha mantingut fins a la mHisilicon K3itja part del matx (24-30).

A la represa, els solsonins han pogut córrer al contraatac gràcies a una bona defensa i s’han distanciat en el marcador. La distancia s’ha mantingut fins els últims 5 minuts del partit, quan els igualadins han augmentat el seu nivell defensiu i ofensiu, i gràcies al seu encert en els tirs de tres punts han retallat distàncies fins a igualar el partit.

 

El final ha estat d’infart ja que el marcador estava en un 61-62 però amb la disponibilitat de llançar dos tirs lliures per part de l’Igualada. Per sort, cap d’aquests tirs ha entrat i ens hem pogut endur la victòria d’una pista complicada.

Gran primer partit del cadet masculí on s’ha pogut veure reflectit el treball realitzat durant la pretemporada i un equip que ha demostrat moltes ganes i una bona actitud per a poder afrontar la temporada.

Primer partit guanyat, a seguir treballant!

Martí Prades
Jordi Vila