Equipacions 2019/20

Seguint la tònica que duen a terme pràcticament tots els clubs, a partir de la temporada vinent (2019/20) es canviarà el sistema de gestionar les equipacions dels equips: deixaran de ser propietat del club i cada esportista es comprarà la seva.  L’adquisició es farà a través del nostre proveïdor PENTEX.

Tots els jugadors i jugadores hauran de comprar obligatòriament la samarreta i el pantaló. 

A més de la samarreta i el pantaló, també opcionalment es podrà adquirir altre material esportiu de lliure elecció: xandall, samarreta d’entrenament, dessuadora, bossa d’equip,  mitjons,  …

La nova equipació (pantaló i samarreta) costarà 31 € amb el nom i número personalitzats. Els números aniran des del 0 fins al 99 (i s’accepta també el 00) i tindran prioritat per escollir número els jugadors de segon any (en l’elecció del número caldrà fer una prèvia consulta a l’entrenador per veure’n la disponibilitat).

 

Què fer amb l’equipació actual i el dipòsit?

Fins ara el dipòsit de 30 € és retornava quan l’esportista es donava de baixa del club (un cop retornada l’equipació)  i no se li retornava  el dipòsit si es quedava l’equipació.

En aquests moments de canvi de sistema tothom podrà triar dues opcions:

  • A qui retorni l’equipació se li retornaran els 30€ de fiança.
  • A qui es quedi l’equipació se li retornaran 20€ de la fiança.

El retorn de les samarretes es pot fer la primera setmana de juny a les oficines del club.

 

Termini per fer les comandes

Pentex agafarà comandes durant tot l’estiu i  es lliuraran al setembre.

 

Com fer la comanda?

A través de la web, cadascú triarà l’equip que li correspon, la talla, el número de dorsal i el nom que vol portar a la samarreta. Es pagarà directament per la web. Existeix la possibilitat d’anar físicament a la botiga del Pentex, a la Carretera de Bassella, a emprovar-se l’equipació per veure quina talla es vol escollir. També a la web hi haurà una guia de talles.

 

Altres comandes

La durada mínima de lliurament d’una comanda és de 20 dies. Tingueu en compte si voleu comprar material esportiu per aniversaris, festes, etc…

 

En cas de dubtes o problemes en el procés d’adquisició, podeu contactar amb nosaltres:  cbsolsona@cbsolsona.com

 

 

La Junta

1 de maig de 2019