cròniquesequipsjunior masculí

Crònica del júnior masculí CB Solsona: 82 – Qbàsquet Sant Cugat: 37

Partit sense història

El partit del dissabte va ser molt còmode pels locals, per primer cop tots els jugadors ja tenien l’alta federativa. Des del començament l’encert dels solsonins i el poc encert dels visitants va provocar que al final del 1Q s’hi anés amb 18 punts al davant (28-10).
Aquesta situació va fer que l’equip fes moltes rotacions, aquesta situació fou aprofitada pels cugatencs que van fer el millor quart de tot el partit, resultat del 2Q: 14-11.
El 3Q comença amb un CB Solsona molt fort i amb dos triples consecutius es situa amb un +30 al marcador. La resta de quart va seguí la mateixa tònica acabant-se amb un parcial de 19-8.
El 4Q seguí la mateixa evolució arribant-se al final del partit amb un +45, el resultat del parcial: 21-8.