Crònica del sènior; CB Solsona: 71 – CB Esparraguera B: 49 Campions i a Segona per la porta gran ¡¡¡¡

 

Campions i a Segona per la porta gran!
Espectacle de la piconadora taronja-negre

Parcials: (22-13), (20-8), (17-6) i (12-22)

A cinc jornades per al final de la Lliga, l’equip sènior tenia la primera ocasió per proclamar-se matemàticament campió i pujar a Segona, després d’una temporada formidable, i amb l’oportunitat de fer-ho a casa, contra un rival fort que aspira al subcampionat. Perdent per menys de 21 punts en tenien prou, però l’equip no estava per especulacions. Tenien ganes, moltes ganes, de guanyar i d’oferir espectacle a l’afició. Tots volien jugar aquest partit i fins i tot el “Teje” i el Joan van forçar el retorn. Seguint la pauta del coach Romeu, que diu que no li agrada perdre ni pes, l’equip va sortir a pista amb fam de victòria i van regalar al públic una autèntica exhibició de bàsquet. El CB Solsona va posar en joc els seus recursos tècnics i tàctics, però elevats a la màxima potència: solidesa defensiva i creativitat ofensiva. Cal destacar també l’eficàcia anotadora: quatre jugadors de l’equip van encistellar 10 o més punts (l’Alberto 20, el Lluís Codina 16, el Joan 15 i l’Èric 10).
L’equip rival es va veure desbordat i es va esfondrar. A la mitja els solsonins ja tenien una renda de 21 punts i al final del tercer quart la diferència era de 32 punts. En el darrer quart els locals ja es va relaxar i l’entrenador va optar per fer rotacions i donar minuts als reforços d’equip (jugadors del Sots25 i el cadet Max Albà). Al final, eufòrica celebració del campionat, amb el pavelló ple dempeus.
El patrocinador de l’equip, PENTEX, va regalar la samarreta commemorativa del campionat.

Una temporada formidable
Quan encara resten quatre partits per acabar la Lliga, el CB Solsona ja és campió del grup IV de Tercera amb un bagatge de 21 victòries i una sola derrota i ha assolit l’ascens directa a la Segona Catalana. Després de la lliga regular, l’equip competirà les fases eliminatòries amb els campions dels altres grups per aconseguir el títol de Campió de Catalunya de Tercera Categoria.
Sota la direcció esportiva del Xavier Romeu i amb un equip reforçat, el nou projecte esportiu del sènior del CB Solsona ha estat totalment exitós: ha aconseguit el seu propòsit de recuperar afició i afavorir que molta més gent acudeixi al pavelló per gaudir del bàsquet i els nens i nenes del club han tingut un bon referent.

Reportatge fotogràfic
El Lluís Closa, fotògraf del club, va realitzar un extens reportatge fotogràfic del partit que ha suposat el campionat i l’ascens del primer equip del CB SOLSONA:
https://www.flickr.com/photos/cbsolsona/albums/72157677479412117

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *