Crònica del júnior masculí, CB Castellar: 64 – CBS: 57

Un júnior amb un atac interior molt poc encertat perd a la pista del 10è classificat.

El partit ha començat amb un Solsona dubitatiu que l’hi ha suposat anar a remolc d’un voluntariós Castellar, en el minut 7 del 1Q s’ha produït la única avantatge al marcador dels solsonins, tot i això ha suposat un miratge i s’ha perdut el primer quart per 14-12.

El segon quart ha sortit el Solsona defensant en zona i aquesta ha estat aprofitada pels locals per encistellar 3 triples gaire bé consecutius, per contra el Solsona, xocava i xocava contra el taulell i de tots els segons rebots molt pocs s’han materialitzat, per altra banda els locals feien un bàsquet fàcil i això s’ha materialitzat amb un 20-14 al marcador.

La represa ha continuat amb la mateixa tònica situant-se els locals amb un + 11, els locals tot i jugant contra una defensa individual han materialitzat 2 triples i el Solsona desaprofitava molts tirs lliures, el parcial del quart finalitza amb un 14-11, amb un avantatge pels locals d’un +11.

El 4rt període ha suposat la tornada al partit del Solsona i en 2 minuts han sitat el desavantatge en 5 punts… aleshores s’ha entrat en una fase de nervis, però poc a poc s’ha anat reduint l’avantatge i s’ha entrat en els darrers dos minuts amb un marcador de 58-57, finalment no s’ha pogut capgirar el marcador, s’ha guanyat el quart 16-20 però el resultat final ha estat de 64-57.

De cada tir lliure només n’hem materialitzat 1/3
Pitjor han estat els llançaments de dos, 3/10.
Els triples han estat en el promig de la temporada.

Comparant els percentatges de dir de tota la temporada avui ha estat el dia horribilis en que la pilota no ha volgut entrar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *