cròniquesgeneraljunior masculí

Crònica del júnior masculí, CBS: 73 – CB Llívia-Puigcerdà: 55

Partit amb dues cares, una primera part brillant i una segona part amb molta desganada.

Dissabte es va jugar un partit entre el 3er classificat i el 12è. El CBS va sortir molt fort en els dos primers quarts i va aguantar la diferència jugant a mig gas la resta del partit.

De sortida l’equip va apretar molt als de la Cerdanya, la forta pressió i l’encert interior fa que el marcador s’estiri fins a un 25-12.
El segon quart continua amb la mateixa tònica i finalitza amb un 18-11 pels locals.
Després de la mitja part i anant 20 punts al davant el Solsona va entrar en una fase de partit molt descafeïnada, la desgana es va apoderar de l’equip i el resultat del quart ho resumeix tot: 11-9.

L’últim quart va ser més del mateix, amb un voluntariós CB Llívia que guanya el quart davant de la indiferència dels locals, resultat del 4Q; 19-23.