Victòria del pre infantil femení, Nou bàsquet Olesa: 53 – CBS; 56

Crònica del Pre infantil femení.

Olesa 53 – 56 Solsona
( 2-4 , 8-12 , 18-17 , 23-23 ; 34-27 , 42-38 , 46-42 , 53-56 )

Màxima igualtat

Bon inici de temporada de les solsonines, davant un rival que coneixíem de la temporada passada. Ja aleshores, havíem viscut una victòria per a cada equip.

A la nova categoria, els primers minuts de les nostres jugadores van ser una demostració d’intensitat defensiva i rapidesa en atac. Arribàvem aviat a tenir un avantatge de 10 punts (2-12). Les rivals, però, van aprofitar els nostres moments de relaxació i van anar remuntant. Al descans, màxima igualtat, 23-23.

A la represa, l’encert de les locals les posava al davant, 34-27. Malgrat els nostres intents de retallar distàncies, no va poder ser fins als últims 2 minuts. En un final molt emocionant, dos triples i una recuperació de pilota ens donaven la victòria, 53-56.