esdevenimentsgeneral

Aquest dissabte, la teva compra al Caprabo és sense IVA

 

Un dels principals esponsoritzadors del Club, el supermercat Caprabo fa una promoció aquest dissabte: Et retornen l’import en vals de compra.

Aprofita-ho

 

¿Com obtenir els vals?

El dissabte 16 de setembre de 2017 amb una compra mínima de 30 € realitzada amb la targeta El meu Club Caprabo, et retornarem l’import exacte de l’IVA de la teva compra en vals de descompte.

Promoció vàlida per a una única compra per compte de client (un compte de client inclou tant la targeta titular com les targetes addicionals adherides al mateix compte).

El descompte màxim serà de 30 € en vals, amb un import màxim de 5 € per val.

Promoció no vàlida als establiments Aliprox i Rapid tant respecte de l’obtenció dels vals com respecte del bescanvi dels mateixos.

S’exclouen de la promoció, tant respecte de l’obtenció dels vals com respecte del bescanvi dels mateixos, els següents articles: recàrrega de mòbils, packs d’experiències, loteria La Grossa i targetes de regal.

 

¿Com bescanviar els vals?

Els vals es podran bescanviar del 16 de setembre fins al 16 d’octubre de  2017 amb una compra mínima de 20 € realitzada amb la mateixa targeta meu Club Caprabo o qualsevol altra targeta del mateix compte client que va activar la promoció.

Només es podrà bescanviar un val per compra i dia. Els vals no són acumulables entre si (però sí amb altres promocions diferents).

Si el client no disposa de la targeta El meu Club Caprabo podrà fer-la a la caixa abans de fer el pagament. És totalment gratuïta.

Caprabo no es responsabilitza ni de la pèrdua ni de la sostracció dels vals de descompte, un cop han estat lliurats.