cròniquesmini femení

Crònica del mini femení, CBS: 45 – BF Viladecans: 34

Síndrome post-carnaval

Resultats parcials:  0-4 , 6-4 , 6-2 , 0-8 ; 8-2 , 5-2 , 6-6 , 14-6 

 

Quan es comença un partit sense la intensitat necessària, cal fer un esforç extra per entrar-hi. Contra el Viladecans, les solsonines van sortir molt poc concentrades. A més, al davant teníem un equip molt atent que reaccionava més ràpid que nosaltres als canvis atac-defensa.
Al descans, després de dues parts en blanc, només havíem estat capaces d’anotar 12 punts (12-18).
Poc a poc, però, anant de menys a més, vam poder trobar les eines necessàries per anar remuntant. Punt a punt, defensa a defensa, el marcador s’anava capgirant. Si a la primera part només havíem anotat 12 punts, a la segona en fèiem 33.
Malgrat la victòria, però, no podem estar satisfets. Cal millorar i recuperar les bones sensacions d’altres partits per afrontar la segona volta.