cròniquesinfantil femení

Crònica de l’infantil femení, CBS: 42 – CB Castellet: 41

Resultats parcials de l’infantil femení: 2-6 / 10-10 / 12-14 / 21-23 // 23 -26 / 35-31 / 42-34 / 42-41

El diumenge ens visitava el C.B. Castellet, un rival fort que a casa seva ens havia guanyat de 31 punts.

Va ser un partit molt ajustat, on la intensitat en defensa, per part dels dos equips, va fer que els marcadors anessin de la mà. A tres quarts del final gràcies a una bona pressió defensiva, les nostres es van avançar en el marcador, sent el penúltim on hi va haver més diferència, només de 8 punts.

L’última part, i com ens passa en tots aquells partits on les jugadores van a per totes, els nervis ens van fer passar unes quantes males jugades, però les ganes de guanyar les van portar a endur-se la victòria.