cròniquesmini masculí

Crònica del mini negre; CBS: 48 – ASFE Paidos: 64

Primer partit de la segona volta, contra un rival molt superior a nosaltres mentalment, però no tant en el joc.

DSC_2946

El partit no va començar bé per el Solsona, que va encaixar un parcial de 3-10, en els dos següents períodes, el marcador es va anar ampliant per als visitants poc a poc, però va ser en el 4t període on es va decidir el partit, vam rebre un parcial de 7-0 que ens va situar 18 punts per sota.

DSC_2967

A la represa, mes problemes. El 5e i 6e període els vam perdre per només un punt, però vam perdre fins a 3!! jugadors per lesions diverses, encara que finalment cap va ser important. En els dos últims períodes, els 6 jugadors amb els que contava van voler demostrar de que són capaços de fer i van aconseguir guanyar els 2 últims períodes retallant una mica les diferencies fins el resultat final de 48 a 64 a favor del Paidos de Sant Fruitós del Bages.

Galeria de fotografies del partit