cròniquesinfantil masculí

Crònica de l’infantil masculí, Bàsquet Oms; 59 – CBS; 52

Aquest dissabte dia 8 d’octubre, l’infantil masculí del CB Solsona ha disputat el segon partit de la temporada a Manresa davant del Bàsquet Oms. Els solsonins han estat a punt de remuntar un partit molt difícil però al final no s’ha pogut traduir en la primera victòria de la temporada.


Comença l’infantil masculí a casa dels bàsquet Oms by @cbsolsona

El partit començava bé per al Solsona que, gràcies a una bona defensa, veia com es distanciava mínimament en el marcador en el primer període del partit (0-5). Però en el segon període, la baixa intensitat defensiva i les errades feien que els locals empatessin el partit a 8 punts. Aquesta dinàmica seguia en el tercer, i això es traduïa en un parcial de 8-0 per als locals que aconseguien distanciar-se en el marcador. El quart quart acabava amb un 6-8 que feia que els solsonins perdessin de només sis punts al descans (22-16). A la represa, els locals aprofitaven els desajustaments defensius del Solsona i les seves errades per distanciar-se molt més en el marcador. D’aquesta manera, després que el Bàsquet Oms guanyés el cinquè i el sisè període, el marcador era de 47-31. Quan semblava que els solsonins ja tenien el partit perdut, una bona defensa a tota pista provocava que els solsonins recuperessin moltes pilotes i aquestes es convertissin en contraatacs fàcils per als visitants. A més, el percentatge d’encert en atac va augmentar considerablement. Però la reacció del Solsona arribava una mica tard ja que després d’un gran final de partit els solsonins es quedaven a les portes de la remuntada (59-52).

Així doncs, partit irregular del Solsona que ho acaba pagant amb una nova derrota malgrat el gran final de partit realitzat que és senyal d’esperança per al transcurs dels pròxims partits.

Ànims i a seguir treballant!

Jordi Vila