cròniquesmini femení

Crònica del mini femeni, CBS; 23 – CE Maristes de Rubí; 52

Parcials:  7-9 , 0-10 , 2-6 , 3-6 ; 2-9 , 0-2 , 4-4 , 5-6

Desencertades

Per sant Jordi afrontàvem un partit complicat, contra el Rubí. El líder del nostre grup ens visitava disposat a fer un pas endavant per aconseguir el campionat. Malgrat les dificultats, començàvem el partit amb intensitat i plantant cara, anotant i fent el nostre joc. Ben aviat, però, el Rubí va distanciar-se en el marcador aprofitant la seva major efectivitat. Si altres vegades les solsonines havien estat molt encertades en el tir a mitja distància, aquesta vegada no va ser així. Per contra, la majoria dels atacs rivals acabaven en cistella (si no a la primera, sí després de superar-nos en el rebot).

L’aprenentatge és lent, però segur. Cada partit, cada derrota, cada pilota perduda… són petites oportunitats per continuar millorant.