cròniquesmini femení

Crònica del mini femení, CBS; 34 – CB Puig-Reig; 32

 

 

Parcials;  1-5 , 2-4 , 6-0 , 3-11 ; 8-0 , 6-4 , 5-2 , 3-6

A temps

La setmana passada reaccionàvem massa tard davant el Matadepera. Aquesta setmana, però, la reacció va arribar a temps per capgirar un marcador que ens va ser advers bona part del partit. Les rivals, molt més activades i agressives des del començament, es van posar per davant amb facilitat. Les nostres errades i la feblesa defensiva ens condemnaven i arribàvem al descans amb un clar desavantatge (12-20).

La segona part, però, va ser una altra història. Les solsonines van recuperar la concentració i poc a poc, cistella a cistella, pressionant bé en defensa, van capgirar el marcador. Continuem destacant en el tir exterior (aquesta setmana, 5 triples) i l’aportació de totes les jugadores és important.