cròniquesmini masculí

Crònica del Mini B; CBS; 60 – CB Navarcles; 51

El darrer cap de setmana el Mini B del C.B Solsona va guanyar el primer partit de la fase regular contra el Navarcles. Com tota la temporada, vam sortir adormits, massa, i vam encaixar un parcial de 2-10, que feia venir a veure que ens acabaria passant com a la resta de partits, però les ganes i l’ambició en el segon període van aconseguir recuperar la diferència de 8 punts gràcies a una molt bona pressió acabant amb un parcial favorable de 12-4.

Durant els 4 següents períodes, el Solsona els va dominar sense molta claretat, guanyant-los tots de 2 punts, i aquí va arribar el moment on ens ho jugàvem tot, i l’equip va demostrar la il·lusió que tenia d’aconseguir la primera victòria, i vam aconseguir un parcial favorable de 14-5, que ens deixava amb 17 punts de marge per afrontar l’últim període. Un últim període en el qual ens vam relaxar i vam ser clarament superats, en un parcial de 0-8 en contra.

Victòria molt treballada del Mini B del C.B.Solsona que demostra el treball que estem duent a terme tot aquest any.
Resultat final: 60-51