cròniquesmini femení

Crònica del mini femení, CB Matadepera; 79 – CBS; 38

 

Parcials;  8-3 , 15-0 , 6-2 , 12-9 ; 13-8 , 12-8 , 8-0 , 5-8

Massa tard

Sempre hi ha un moment en què pots dir que has jugat els pitjors minuts de la temporada. Segurament, aquest moment va ser al començament del partit a Matadepera. L’inici del partit va estar farcit d’indecisions, manca d’intensitat i d’idees. Arribàvem al final del 3r període havent anotat només 5 punts. El marcador en aquell moment era contundent (29-5), fruit de les derrotes en tots els duels individuals.
Va ser aleshores quan vam entendre que la lluita havia de ser col·lectiva, de cinc contra cinc. Jugant com un equip, no érem tan desiguals. Tot i la derrota, cal destacar la bona reacció de l’equip, donant valor a les tres paraules que ens defineixen: Equip, valor, ambició.

A destacar l’encert en el tir exterior, amb 7 triples, i que novament superem la barrera dels 35 punts.