cadet femenícròniques

Crònica del cadet femení, CBS; 38 – CB Artés; 55

 

Jugadores; Júlia Villaró, Laia Torra, Núria Algué, Isis Baraldés, Marta Armengol, Estel Aymerich, Pat Camarero, Gemma Vendrell, Mar Masdenpinós, Claudia Rafart.

Parcials: 9-13, 13-14, 7-18, 9-10.

Discret partit de les solsonines que van anar a remolc de principi a fi. Ja de bon començament l’Artés es va posar per davant en el marcador, semblava que es distanciarien però les solsonines anaven resistint; al descans es va arribar en un esperançador 22-27. Però en la represa va ser quan les visitants (més atrevides) van posar terra pel mig, situant-se amb un còmode avantatge de mes de 10 punts. Els tímids esforços de les locals van servir per donar una mica de color al partit i que les bagenques no marxessin amb un resultat més ampli.