cadet masculícròniques

Crònica del Cadet Masculí, CB Santfeliuenc vermell; 106 – CBS; 77

Aquest diumenge, dia 28 de febrer, el cadet masculí del CB Solsona ha jugat, contra el CB Santfeliuenc, el partit corresponent a la sisena jornada de la lliga regular. Els solsonins han realitzat un bon partit però no han pogut endur-se la victòria contra un rival molt difícil.

 

El partit ha començat amb un bon inici per part del CB Solsona que tenia el control del partit però malgrat la seva superioritat en el joc, el primer període acabava només amb un punt d‘avantatge (22-23). El segon quart del matx seguiria el mateix guió que en el període anterior, amb un Solsona molt concentrat en el partit, aconseguint arribar al descans amb un marcador molt igualat (48-46). A la represa, el conjunt local ha perdut una mica el ritme mostrat durant la primera meitat i provocava que el Santfeliuenc aconseguís distanciar-se en el marcador. El tercer període ha finalitzat amb un marcador de 63-82 a causa dels nombrosos rebots ofensius aconseguits pels locals que han provocat que aquests tinguessin molts més llançaments i oportunitats per aconseguir distanciar-se en el marcador. A tot això, s’hi ha sumat un alt percentatge en els triples que feia decantar la balança del partit cap als contrincants. L’últim període ha sigut una continuació d’aquest i el Santfeliuenc ha aconseguit distanciar-se encara més en el marcador. El partit ha acabat amb un marcador de 106-77 favorable per als locals.

 

En definitiva, bon partit del cadet masculí a nivell ofensiu però que, a causa de la mala defensa i l’encert ofensiu del rival, ens condemna a una nova derrota.

 

A seguir treballant!

Martí Prades

 

Jordi Vila