cròniquesmini femení

Crònica del míni femení, CB Llívia; 66 – CBS; 49


Parcials 12-2 , 4-2 , 13-7 , 10-13 ; 4-5 , 8-10 , 2-6 , 13-4

Una càrrega massa feixuga

Arribàvem a Llívia amb poques jugadores, però amb moltes ganes de bàsquet. Malauradament, ens va costar entrar al partit. Un Llívia molt més actiu i encertat, i poderós sota cistella, es distanciava ràpidament en el marcador. Després de tres períodes el resultat era 29-11, una càrrega massa feixuga que va ser impossible de remuntar.

Però no havíem fer dues hores de viatge per marxar amb el cap cot, i la maquinària solsonina va començar a funcionar. Ben aviat començàvem a remuntar i a escurçar diferències, gràcies especialment a l’encert en el tir exterior (vam anotar un total de 7 triples). Després de vèncer en els quatre períodes següents, ens col·locàvem a només 8 punts (53-45) a falta de 6 minuts.

Malauradament, en el darrer període les locals van consolidar la victòria gràcies a accions individuals. Seguim treballant i millorant.

Endavant!