cadet femenícròniques

Crònica del cadet femení, Osona Blanc; 52 – CBS; 24

El passat dissabte vam disputar un partit contra Osona Blanc. El partit va començar una mica fluix amb pèrdues de pilotes, desconcentrades que també tenia a veure amb l’exterior (soroll, molt moviment de les altres pistes, etc.) que feia que no estiguessin al 100% a pista.

En defensa, s’han de millorar molts aspectes perquè al mig de pista ens trencaven i acaben amb cistella. A partir de la segona part, es van començar a entrar en el joc acabant el partit amb un total de 52-24.

En el partit, hem de treballar molta defensa i saber jugar obertes per buscar i generar espais i poder acabar atacant la cistella amb 1 contra 1.

Finalment, continuarem treballant molt fort perquè les solsonines no es rendeixin mai mirant el resultat, ja que, és el que menys importa.