cròniquesmini masculí

Crònica del mini A, CBS; 46 – CB Santpedor; 44

Victòria del Mini A del CB Solsona per tant sols dos punts, i després de dos pròrrogues envers el CB Santpedor.
Després d’un inici de partit favorable als jugadors de Santpedor, degut als problemes per anotar dels solsonins. Els solsonins, a partir del penúltim període vam saber incrementar el nivell defensiu i vam poder recuperar moltes pilotes que ens van servir per anotar còmodament en contraatac i remuntar el -17 punts que portàvem en aquell moment fins a arribar al final de partit empatats.

A falta d’un minut, anàvem empatats, i degut a la precipitació d’ambdós equips, cap va aconseguir anotar i va donar lloc a una primera pròrroga, el resultat de la qual va ser 3-3. A la segona pròrroga, el resultat va ser favorable per 4-2 als solsonins i ens vam poder endur la victòria després d’un partit molt emocionant.

Salut i bàsquet!